Monday, 12 March 2012

Kecewa x(

Assalamualaikum. Hai readers! Hoho. Sebelum tu  , jangan tanya kenapa blog aku nampak berhabuk. Sebab aku tak monitor pon. Hoho.

Okayy, today aku nak cakap yang aku tengah kecewa gila. KECEWA! Kenapa?


Aku tak sempat jawab MUET test 3. Sedih ? Memanglah. Benda memang dah lama tapi masih terasa. Dahlah markah semua turun. Orang lain semua dah hantar kertas cuma aku sorang jer yang lambat. LOL. Untungkan?


PENGAJIAN AM antara subjek yang boleh bunuh aku completely. Benda tak lah susah tahap dewa tapi maybe sebab banyak DOSA that's why jadi begitu. Eh, kalau macam nie punya hidup aku tak boleh adapt lah. 


Lagi satu, I wish my class can COOPERATE with each other. Tak payah berpuak kott. Alah,benda dah nak dekat akhir tahun. Lepas habis STPM buat tak kenal sudah. Senangkan? 


Nie apa yang aku rasa. Tak berniat nak buat sesiapa terasa. Lagipun, dah LAST YEAR. Wat lek sudah. xD     Dahlah, Kbai! 





2 comments:

  1. PC Maintenance & Repair Services
    Service at your doorstep*
    *For service area around Subang Jaya

    Headache with your computer, laptop,
    internet connection, computer virus, security
    or even your server problem? Our range of service:

    Computer,Laptop & Server:
    a)All repair services related
    b)Format & Configuration all operating system
    (all kind of Windows, Linux & Apple-Mac)
    c)Computer & networking security
    d)Data lost recovery & Backup services.
    e)Dual boot solutions
    (running different operating system such as
    running Windows on your Apple-Mac)

    012 222 5304

    Call or SMS with this format: (PC/Laptop Model) (Have a CD driver or No)
    (Problem details) (Address) i.e Dell Inspiron 1440 No CD Driver
    Windows problem C3-03-04, Good Year Court 3, USJ 7. Subang Jaya

    ReplyDelete

 
THIS IS MINE :D